Høres det ikke greit ut å kunne låne 40 000 kroner med et enkelt klikk? Det er ikke alltid slik at hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det faktisk det. For i dette tilfellet så stemmer det på en prikk! Klikklån er kanskje landes enkleste forbrukslån, der du på få minutter – eller kanskje sekunder – kan søke om å låne penger til akkurat det du selv trenger pengene til. Og betingelsene er heller ikke dårlige!

Betingelser og vilkår for lånet

Med et forbrukslån fra Klikklån snakker vi om et tradisjonelt smålån, der du kan søke om å låne mellom 5000 til 40 000 kroner. Lånet passer altså godt for små prosjekter, enten det er snakk om en liten ferie, nedbetaling av kredittkort eller kanskje litt enklere oppussing. Uansett hva du trenger pengene til, så kan du søke om Klikklån på dagen. Rentenivået er dessuten heller ikke veldig skremmende, ettersom nominell rente begynner på 9,9 prosent. Gjennomsnittlig effektiv rente ligger på 16,47 prosent, avhengig av lånebeløp, nedbetalingstid og din egen økonomiske situasjon.

Inkludert i den effektive renten er et etableringsgebyr på 695 kroner og et månedlig termingebyr på 45 kroner. Renten fastsettes først når du har søkt om lånet, noe som for øvrig kun tar sekunder gjennom nettsidene til selskapet. Klikklån er en tjeneste fra den velkjente finansieringsinstitusjonen Thorn, som har drevet med smålån i mange år.

Fordeler med forbrukslånet

Den aller største fordelen med Klikklån ligger kanskje i navnet selv – nemlig at du bare trenger ett klikk for å søke om lån. Søknadsskjemaet er svært kortfattet og består av enklere personalia, samt detaljer om lånet du ønsker deg. Det tar maksimalt ett minutt å fylle ut søknaden – og du får umiddelbart svar på om du får låne eller ei, til hvilken pris og hvor mye det vil koste deg i måneden. Pengene bruker du på akkurat hva du vil, og det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet for lånet, noe som også er store fordeler med å søke om Klikklån forbrukslån.

Søke om lån

Du søker om lånet gjennom nettsidene til Klikklån forbrukslån. Du må oppfylle enkelte krav dersom søknaden skal innvilges, som innebærer en aldersgrense på 20 år, at du har en eller annen form for fast inntekt (bør matche med ønsket lånesum) og at du har vært registrert i det norske folkeregistret i minst 2 år. I tillegg kan du ikke ha betalingsanmerkninger når du søker om Klikklån forbrukslån.